ECONOMIE: Green Liquides, een historische speler in vapen, verandert van eigenaar!

ECONOMIE: Green Liquides, een historische speler in vapen, verandert van eigenaar!

Het is een primeur, een echte donderslag in de kleine wereld van Franstalig vapen. Pascal Bonnadier, oprichter van de historische vereniging " Groene vloeistoffen In 2013 is zojuist een moeilijk maar weloverwogen besluit genomen. Inderdaad, na 8 jaar uitmuntendheid in het vapen van nectar, wisselen de merken die aan het bedrijf en de productietool zijn verbonden, van eigenaar. 


GROENE VLOEIBARE MERKEN GA NAAR ELIQUID FRANKRIJK!


Om deze verrassende beslissing te begrijpen, benaderde de redactie van Vapoteurs.net Pascal Bonnadier, een vapingliefhebber, een echte Franse vape voor een exclusief interview. 

 

Redaction : Hallo Pascal

Je hebt ons net heel belangrijk nieuws verteld. U heeft besloten om de merken van Green Liquides te verkopen. Kun je ons meer vertellen? ?

Pascal Bonnadier : Hallo Olivier! Ik heb inderdaad de productietool verkocht aan Curieux E-Liquides en mijn merken aan Eliquid France. 

“Ik zou graag willen dat de Groene geest doorgaat. "

Waarom deze beslissing?

Groen heeft een mooie tool. Al snel na de oprichting wilde ik er een groot bedrijf van maken. Niet voor egocentrisme, maar meer om onze betrokkenheid en onze ernst te tonen bij wat ik beschouw als een essentiële gezondheidsrevolutie en de beste kans om te stoppen met roken. Ik wilde ook een structuur op het snijvlak van veiligheid en productie. Een dergelijk instrument legt echter veel zeer tijdrovende beperkingen op. Ik heb veel mensen en hun families die afhankelijk zijn van ons bedrijf. De aanzienlijke verplichtingen, de veelvoudige beperkingen en de eeuwige race voorwaarts hebben uiteindelijk het kostbaarste goed vernietigd dat nooit wordt verkregen: gezondheid.

Green Liquides, een verhaal dat al sinds 2013 loopt!

 

Precies. Groen is jouw baby en is een van de "historische" spelers in vapen. Je hebt veel energie en denkkracht gestoken om er een erkend merk van te maken, unaniem gewaardeerd en gerespecteerd door het ecosysteem. Had u eisen voor uw kopers? ?

Zoals je terecht zegt. Green heeft een zeer sterke identiteit, verworven door zijn reputatie maar ook, voor bepaalde aspecten, door elementen die ik niet wil. Op verschillende gebieden had ik het verzadigingspunt bereikt, tot het punt dat mijn gezondheid en, erger nog, mijn passie in gevaar kwam. Ik voelde me opgesloten, op de rand van verstikking en de ontmoetingen met Curieux E-liquids en Eliquid France kwamen op het juiste moment. Zoals u zich kunt voorstellen, is dit niet in twee dagen gebeurd en hebben we een lange discussie gehad. Maar ik verzeker je, het duurde niet lang voordat we het goed met elkaar konden vinden.  

“Vandaag ben ik een vrij man. Bevrijd van de vele beperkingen van de ondernemer. "

Curious E-liquids hadden geen productietool, denk je dat ze nu het beste beschikbaar hebben om al hun doelen te bereiken? ?

Ja, ze hebben zeer gerenommeerde partners gehad. Ik heb geprobeerd ze zo goed mogelijk te ondersteunen en nu hebben ze de ideale tool om hun ontwikkeling voort te zetten en verder een uitstekende reputatie op te bouwen. 

Pascal Bonnadier, oprichter en voorzitter bij Green Liquides SAS

Ik bevestig je! Le Vapelier beoordeelde veel referenties in de catalogus en ze kregen een mooie verzameling Top Jus! Eliquid France heeft de Groene merken bij u gekocht. Ik kan me voorstellen dat ze hetzelfde deden voor de recepten ?

Ja inderdaad. 

Bent u op de hoogte van aankomende ontwikkelingen in Green Liquides ?

Neen. Desalniettemin hebben onze talrijke discussies van de afgelopen maanden me hoop gegeven: een zekere "Groene" geest moet blijven bestaan. Als ze me willen vragen, zal ik er zijn. zij zijn degenen die de sleutels tot de toekomst in handen hebben.

Je hebt ook een Juice Maker bedrijf en activiteit. Ga je verder op dit gebied? ?

Ja, met degenen die mijn waarden en een gemeenschappelijke passie delen. Deze activiteit wordt alleen geleid door passie. De passie die ik moet bedenken, creëren, een aromatisch geheel bedenken. Deze passie binnen Groen was niet meer mijn hoofdactiviteit. Vandaag ben ik een vrij man. Bevrijd van de vele beperkingen van de ondernemer. Ik kan me weer focussen op mijn passie voor creatie.

Wat ga je nu doen ?

Rust, terugtrekken, ik zal mijn batterijen opladen en de tijd nemen om te leven, te genieten van mijn dierbaren en mijn vrijheid.

Zien we je bij de volgende Vapexpo ?

Ja, natuurlijk, als de gezondheidssituatie het toelaat.

Nogmaals bedankt Pascal voor je vertrouwen in Le Vapelier. We danken je ook voor het aanbieden van deze primeur die de wereld van vapen zeker zal opschudden. Je wordt in ieder geval enorm gemist.

Zoals je al zei, vrijheid is onbetaalbaar. We willen dat je het bewaart en er zo lang mogelijk van geniet. Weet in ieder geval dat de communicatiekanalen van de Vapelier zeker voor je open staan ​​en dat het een plezier zal zijn om weer samen te kunnen werken.

 

Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom
Com Inside Bottom

Over de auteur

Hoofdredacteur van Vapoteurs.net, de referentiesite voor vapennieuws. Sinds 2014 betrokken bij de wereld van vapen, werk ik elke dag om ervoor te zorgen dat alle vapers en rokers op de hoogte zijn.